XXL-Dance®

MITÄ JA KENELLE?

 

XXL-Dance® on liikuntamuoto niille, joiden BMI on 30 tai yli ja jotka haluavat tanssia ilman "pakko liikkua" -fiilistä ja ryppyä otsassa.

XXL-Dance® on matalan kynnyksen liikuntaa, joka sopii monille. Mitään ei tarvitse osata valmiiksi ja tekemisestä nauttiminen on tunnin pääasia.

XXL-Dance® -tunnille on ominaista hauskanpito, irrottelu ja heittäytyminen, mutta samalla myös uuden opettelu, itsensä haastaminen ja itsensä ylittäminen.

XXL-Dance® -tunti pitää sisällään lämmittelyn, koreografiallisia biisejä, itseilmaisua tanssien sekä jäähdyttelyn ja lyhyen venyttelyn.

 

XXL-Dance® ei pyri painonpudotukseen vaan liikkumisesta, musiikista ja omasta kehosta nauttimiseen. Tunnilla ei myöskään lasketa kalorikulutusta, vertailla tai arvostella, vaan fiilistellään, kannustetaan ja iloitaan onnistumisista.

MIMMU

 

Minä olen Mimmu Pietilä, 34-vuotias Hämeestä kotoisin oleva Personal trainer ja Psyykkinen valmentaja. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuodesta 2010 lähtien. XXL-Dance® -ryhmä syntyi, kun PT-työssäni huomasin liikunnan olevan monelle painon kanssa kamppailevalle pakkopullaa, kalorikulutuksen laskemista ja suorituskeskeistä puurtamista. Useilla asiakkaillani oli myös iso kynnys lähteä normaalipainoisten joukkoon ryhmäliikuntatunneille. Ryhmäliikuntakenttään kaivattiin selkeästi omaa ryhmää ylipainoisille. Sellaista ryhmää, joka ei tähtää painonpudotukseen, mutta kannustaa aloittamaan liikuntaharrastuksen.

 

Itselläni ei ole varsinaista tanssitaustaa, ellei lapsuuden tanhuharrastusta lasketa, mutta vahva halu ja into tanssia ja sitä kautta myös tuoda esiin sitä, että kaikkea ei tarvitse osata täydellisesti voidakseen nauttia siitä mitä tekee.

Haluan lisätä liikunnan iloa, innostaa ihmisiä liikkumaan ja ylistää kehopositiivisuutta – elämästä ja tekemisestä pitää voida nauttia vaikka pyrkisikin kehittämään itseään fyysisesti tai psyykkisesti. Tule mukaan tanssimaan ja nauttimaan voimaannuttavasta naisenergiasta!

MIMMU PIETILÄ

XXL-Dance® vastaava kouluttaja, koreografi

Personal trainer

Psyykkinen valmentaja

HANNA

 

Minä olen Hanna ja minulla on kahdeksan vuoden ajalta kokemusta tanssimisesta. Haaveilin pitkään tanssituntien ohjaamisesta ja nyt se vihdoin on mahdollista XXL-Dance® -tuntien myötä! Ohjaan tunteja Hämeessä ja Uudellamaalla sekä toimin kouluttajana XXL-Dance® -ohjaajakoulutuksissa.

 

XXL-Dance® -tunnissa minua innostavat hymyilevät kanssatanssijat ja tanssin rentous. Mikään liike ei ole väärin, vaan oma tulkinta tanssista. Jos tunnet pienenkin tanssikipinän sisälläsi, päästä se kanssamme roihuun parketilla!

NINNU

 

Minä olen Ninnu, XXL-Dance® -ohjaaja Hämeestä. Toimin myös kouluttajana XXL-Dance®- ohjaajakoulutuksissa. XXL-Dance® -tunnilta saatu mahtava fiilis, tanssin nostattama endorfiini, liikunnan ilo ja nauravainen ryhmähenki sai minut ryhtymään ohjaajaksi, vaikkei ohjaamisesta aiemmin ollutkaan kokemusta. Kannustan kaikkia lähtemään reippaasti sekä XXL-Dance® -tunnille, että ohjaajakoulutuksiin!

NINA "NINNU" LINDROOS

XXL-Dance® kouluttaja, koreografi, ohjaaja

HANNA MASKONEN

XXL-Dance® kouluttaja, koreografi, ohjaaja

Ota yhteyttä

 

Postiosoite: Sopukuja 6 B

12240 Hikiä

Email: info@xxldance.fi

Phone: 040 7543446

XXL-Dance®

© TMI Mimosan Kehto

PMP Wellness Oy