Ohjaajaksi?

OHJAAJAKSI?

Olisitko juuri SINÄ kiinnostunut XXL-Dance® -tuntien ohjaamisesta?

 

Olitpa sitten kokenut konkari tai vasta ohjaamista aloitteleva positiivinen ja energinen persoona, antaa koulutuksemme sinulle tarvittavan pohjan XXL-Dance® -tuntien ohjaamista varten.

 

Kesällä 2018 järjestämme kaksi koulutusta, joista ensimmäinen on 16. - 17.6. ja toinen

30.6. - 1.7. Ilmoittautuminen kumpaankin koulutukseen on käynnissä, joten varaathan paikkasi pian (viimeistään 7 päivää ennen koulutuksen alkua)

 

Koulutuksessa käymme läpi mm. terrveellisen ja turvallisen tanssin merkitystä, metodeita joilla nostaa tunnelmaa kattoon, harjoittelemme koregafien tekemistä ja tanssitunnin rakentamista sekä luonnollisesti opetellemme valmiita koreografioita.

 

XXL-Dance® - konseptin kouluttajana toimii Mimmu Pietilä, XXL-Dance® -konseptin "äiti", personal trainer ja psyykkinen valmentaja. Ryhmäliikunnan maailmasta Mimmulta löytyy useampia koulutuksia vuodesta 2006 alkaen ja hän on ohjannut ryhmiä liki vuosikymmenen. Koulutukseen Mimmu tuo liikunta-alan osaamisen lisäksi elementtejä psyykkisestä valmennuksesta sekä rentoutta huonon huumorin varjolla.

 

Toisena kouluttajana toimii Hanna Maskonen, jonka kahdeksan vuoden tanssiharrastus sekä eritoten rakkaus lattereihin, tuo oman säpäkän mausteensa ohjaamiseen. Hanna on pedantti ja ammattitaitoinen, mutta iloisella olemuksellaan ja naurullaan saa kenet tahansa hyvälle fiilikselle.

 

Nina "Ninnu" Lindroos toimiikouluttajana sekä kokemusasiantuntijana siinä, kuinka kenestä tahansa voi tulla ohjaaja, kun sisältä löytyy hersyvä persoona, intohimo tanssiin ja kykyä heittäytyä, hullutella ja rohkaista muita toimimaan samoin.

 

Tämän kolmikon lisäksi lisäkouluttajana toimii Petri "Pete" Pietilä. Pete on kehonhuollon ammattilainen; urheiluhieroja, ja hän on ohjannut myös erilaisia liikuntaryhmiä. Koulutukseen Pete tuo osaamistaan nimenomaan kehonhuollon maailmasta.

 

Koulutuksen jälkeen emme jätä sinua oman onnesi nojaan.

 

Lisensoideut ohjaajat saavat tunnukset ohjaajaportaaliin, josta löytyvät videot valmiisiin koreografioihin, markkinointimateriaalipohjat sekä muuta tärkeää infoa. Facebookissa ohjaajia varten on oma SULJETTU yhteisönsä, jossa voi kysyä, jakaa ja fiilistellä.

XXL-Dance®

Ota yhteyttä

 

Postiosoite: Sopukuja 6 B

12240 Hikiä

Email: info@xxldance.fi

Phone: 040 7543446

PMP Wellness Oy

© TMI Mimosan Kehto